Bel ons op:

06-48479792

E-mail:

info@tabbersenpartners.nl

SCHILDERWERK

Schilderwerk en bouwkundig onderhoud

Tabbers & Partners is gespecialiseerd in onderhoud-schilderwerk en renovatie voor Scandinavische houten woningen. Wij komen graag bij u langs om u van een kleuradvies te voorzien.

Wandafwerkingen:

• Kalkverf
• Krijtverf
• Marrakesh
• Betonstuc

Marrakesh

Door middel van Marrakesh-wandafwerking/betonstuc geeft u uw muren een betonlook die nu helemaal in is en steeds vaker in woningen, bedrijven en winkelpanden te zien is.

De Marrakesh geeft uw muren een betonlook, die gerealiseerd kan worden in allerlei variaties. De Marrakesh kan namelijk in verscheidene lagen en met verschillende technieken worden aangebracht, waardoor de eindresultaten gevarieerd zijn. Daarbij kan er als laatste laag gebruik worden gemaakt van kalkzeep of was voor een meer intense kleur, maar kan er ook een matte beschermende coating worden aangebracht. Zo hebt u de keuze tussen een blinkend of mat eindresultaat.
Marrakech

Marrakech

Wandafwerking

Interieurspuitwerk

Tabbers & Partners beschikt over een eigen spuiterij. In deze werkplaats kunnen wij het spuitwerk voor onder meer uw meubels, keuken, kasten en deuren verzorgen.

Airless spuiten

Airless spuiten is aan te bevelen voor een mooie gladde afwerking van het stucwerk. Airless spuitwerk zorgt voor een mooi eindresultaat en is qua afwerking niet te vergelijken met rollen. De afwerking is glad en strak en is mogelijk in elke gewenste kleur.