Bel ons op:

06-48479792

E-mail:

info@tabbersenpartners.nl

OVER ONS

Tabbers & Partners B.V.

Het bedrijf Tabbers & Partners beschikt over een bulk aan ervaring en is in het bezit van certificaten en diploma´s voor verschillende gevolgde opleidingen en cursussen voor allerlei onderdelen binnen de onderhoudsbranche. Dit zijn onderdelen zoals: marketing en organisatie, maar ook vakopleidingen en cursussen die specifiek zijn gericht op specifieke vakonderdelen. Tabbers & Partners heeft overigens niet alleen scholing gevolgd, maar ook zelf scholing verleend, zoals lessen betonreparatie.

Passie en vaardigheid

Het bedrijf is opgericht in 1995. Tabbers & Partners verricht specialistische werkzaamheden, aangezien er nauwelijks bedrijven in Nederland zijn die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van Scandinavische houten huizen. Het team heeft dan ook een grote passie voor haar vak en is zeer vaardig. Het gaat voor Tabbers & Partners om kwaliteit.

Investering in kwaliteit

Er zijn weinig bedrijven die over zoveel know-how beschikken als Tabbers & Partners. In principe kunnen zij allerlei bijkomende klussen verrichten, maar voor grotere projecten kan een derde partij worden ingeschakeld. Wanneer dit gebeurt tijdens een project behoudt Tabbers & Partners de supervisie over het project en blijven zij het aanspreekpunt. Ook behouden zij de supervisie en zorgen ervoor dat het personeel netjes, verzorgd en rustig is. Tabbers & Partners heeft vertrouwen hoog in het vaandel en realiseert zich dat u investeert in de beste kwaliteit.

Internationale ervaring

Tabbers heeft tevens internationale ervaring. Zo hebben zij in het Midden-Oosten gewerkt en behouden zij een hoge norm, beschikken over veel kennis en zijn innovatief.

Werkzaamheden door heel Nederland

Tabbers & Partners werkt door heel Nederland als het gaat om het onderhoud van Scandinavische houten woningen.

Tabbers & Partners - Logo