Bel ons op:

06-48479792

E-mail:

info@tabbersenpartners.nl

BOKTORBESTRIJDING

Boktor in huis

Wanneer u in uw Scandinavische houten woning last hebt van de boktor dient u dit serieus te nemen en professioneel te laten bestrijden. Boktorren kunnen veel schade aanrichten in uw huis, wat op den duur ook gevaarlijke situaties kan creëren.
De huisboktor is de meestvoorkomende boktor. Het zijn niet zozeer de boktorren zelf die schade aanrichten, maar hun larven. U kunt de aanwezigheid van boktorlarven in uw huis herkennen aan het geluid dat zij maken terwijl zij door het hout heen knagen. Verder zult u bij de aanwezigheid van larven in uw huis ook gaatjes in uw hout en hoopjes van zaagsel aantreffen. De gaatjes zijn de uitvliegopeningen; hier vliegen ze uit, nadat zij zich hebben ontpopt tot boktorren.

Boktor bestrijden

Schakel voor de bestrijding van boktorren een expert in, zoals Tabbers & Partners. Wanneer u de insecten op professionele wijze laat bestrijden blijft de schade beperkt.

Vergassing

Voor de bestrijding van boktorren is vergassen de beste methode, maar tevens ook de duurste methode. Bij de vergassing wordt uw woning ingepakt in een soort tent. De tent wordt gasdicht gemaakt en vervolgens gevuld met gas. Op deze wijze worden de boktorlarven binnen en buiten uw woning gedood.